U prirodi – radionice subotom

U prirodi – radionice subotom

Radionice art-terapije i intuitivnog slikanja U prirodi, jedinstveni alat upoznavanja sebe

Pozivamo vas na art-terapijske radionice intuitivnog slikanja U prirodi da se opustite od napornog radnog tjedna, riješite negativiteta i stresa nakupljenog svakodnevnicom, posvetite se sebi i obnovite snage, te se slobodno izrazite kroz  pokret, crtež, glas… nadahnete se prekrasnom prirodom, upoznate i obnovite svoje unutarnje snage, i skrivene resurse,vratite se svojim izvorima, razvijate kreativne potencijale, otkrivate strast za stvaranjem, vratite tijelo, um i duh u ravnotežu, stvarate, izražavate se,  otkrivate, istražujete sebe i svijet oko sebe u opuštajućoj prirodi  uz zvukove i mirise mora, stabla, zemlje, vjetra…

Subotom u jutarnjim satima.

Prijedlog lokacija na kojima će se raditi ( prema potrebi i dogovoru može doći do izmjene lokacija):

Rt Kamenjak, Gornji Kamenjak – Nebeski labirinti,  Stoja, Šijanska šuma… za početak

Okupljanje na određenom mjestu prema dogovoru, dogovor oko prijevoza (ako netko ne može sa vlastitim automobilom, dogovor unutar grupe tko ide sa vlastitim autom i tko još može sa njim). Zajedno krećemo na odredište.

Po dolasku kraća šetnja, kontakt sa prirodom, opuštanje, inspiracija prirodom, meditacija, vođena vizualizacija na temu, intuitivno slikanje ili kreativni izričaj, promišljanje o doživljenom i dijeljenje iskustva.

Svake subote druga je tema i tehnika. Predviđene teme:

Sama radionica traje 4 šk. sata  od 9-12

Participacija po terminu je 300 kn. Tema se određuje za svaki sljedeći put, možete doći samo na jednu radionicu ili koliko želite. Radionica se održava ako se prijavi 6 osoba do četvrtka na večer, te tada i javljam povratne informacije da li se radionica kada i gdje održava.

Za prisustvovanje programu nije potrebito nikakvo likovno, plesno ili umjetničko predznanje, iskustvo ili talent, već samo želja za istraživanjem i izražavanjem.

Sve informacije na ana.bozac@gmail.com

Podijeli na Facebook-u
Podijeli na Twitter-u
Podijeli na LinkedIn-u
Podijeli na Pinterestu
Pošalji na mail
Isprintaj