Radionice za emocionalno oslobađanje – jesen 2019

Od ove jeseni ponovo noviteti i poslastice u programu. Predstavljam vam 4 programa opisana niže u tekstu. Prijavite se na željeni program. Sve radionice se odvijaju jednom tjedno u trajanju od 2 sata, kroz cikluse od 3 mjeseca (ukupno 12 termina). Za sudjelovanje nije potrebito nikakvo prethodno iskustvo, niti talenat za likovnost, pisanje ili kretanje, već samo želja za istraživanjem. Cijena 3 rate po 480 kn za 12 termina.

 Da bi se stvar pokrenula nužna je vaša prijava  O vremenu i prostoru lako se dogovorimo kada se grupa oformi. U svakom slučaju biti će u Puli ;.)

Upoznaj sebe

Radionica art-terapije koja kroz različite tehnike opuštanja, vođene vizualizacije i kreativne tehnike (crtež, kolaž, glinu, glazbu, pokret i dramski iskaz, glazbene instrumente prolazi kroz 12 tema:
1. Tko sam i kako sam?
2. Emocionalno mapiranje: kako se osjećam u tijelu?
3. Obrambena ja, ženstvena ja, cjelovita
4. Pričanje priča: unutarnji odgovori i rješenja na postavljene dileme
5. Emocionalne maske i persone: likovi koji žive u nama
6. Životne mijene, cikličnost energije
7. Tjelesni simptomi i bol
8. Vanjski i unutarnji identitet
9. Ženska energija
10. Emocionalno putovanje
11. Potrebe, ciljevi i putevi dolaska do njih
12. Pregled prošlosti, prema budućnosti sa ljubavlju, snažnije i mudrije

Saznaj više…

Plesne radionice

Pozivam vas na ples i plesne radionice koje se baziraju na disanju, kontaktu i intuitivnom plesu koji dolazi iz spontanog impulsa tijela a ne zadanih koraka. Plesu bez partnera sami sa sobom i grupom. Vođeni glazbom, nekad tišinom a nekad ritmom srca ili nogu kretati ćemo se spontano tražeći autonomni pokret i osjećaj slobode u tijelu, opuštenosti i radosti. Radit ćemo i sa otporima, napetosti i boli, opuštati tijelo kroz različite tehnike rješavanja stresa i TRE, koristiti boje i slikanje tijelom u pokretu, koristiti ćemo različite instrumente i sami stvarati glazbu i ples, osjećati se i izražavati, dopustiti si opustiti se..
1.ciklus: 12 radionica
1. disanje, osvještavanje tijela, napetosti, mišića, skeleta
2. plesanje vala
3. intuitivni ples
4. ples polariteta: svjetlo i tama, staccato i fluidno, kaos i red, slabost i snaga, duh i materija,
5. ples po prirodnim elementima -voda, vatra, zrak, zemlja, eter ( uz instrumente)
6. ples dijelova tijela uz slikanje
7. sviranje instrumenata i ples sa i prema njima
8. izbacivanje stresa do relaksacije uz tre vježbe
9. autentični pokret
10. ples osjećaja – prolazak kroz kontinuum različitih emocija tijelom kroz prostor i po papiru
11. ples cjeline
12. da, to sam ja
Saznaj više…

Intuitivno slikanje

Principi intuitivnog slikanja: Prisutnost, Cjelokupnost, Promatranje samog sebe, Intuicija, Bez procjenjivanja
Različitim tehnikama i vježbama slikamo kako bismo se odmaknuli od očekivanja, samokritiziranja, prepustili se kreativosti, intuiciji, osjećajima i stvaranju

saznaj više…

Žalovanje- oporavak nakon smrti djeteta

Ove radionice namijenjene su mamama koje su izgubile svoje bebice neovisno o vremenu, bilo to u 2. tjednu trudnoće, ili u 2. mjesecu života. radionice pružaju toliko potreban prostor za osjećanje i izražavanje kako boli u sebi tako i pronalazak unutarnjih snaga i resursa za suočavanje sa boli i osobni razvoj.
Žalovanje, tuga, ljutnja, bol, zarobljenost u svijetu negativnih misli i osjećaja često prevladaju, ne uspijemo se istrgnuti iz tog začaranog kruga, sve promatramo kroz prizmu naočala boli, ljutnje i tuge. Međutim nužno je suočiti se sa osjećajima dati im prostor i vrijeme, i samo na taj način vidjet ćemo što nam oni nose, vidjet ćemo život veći od samo tih osjećaja, razvit ćemo podršku u sebi za sebe, utjehu i snagu. Moći ćemo ponovno osjetiti snagu, mir, ljubav i radost.
Radimo u malom broju, kako bi povjerenje i intimnost ostali očuvani, a pružila se podrška i osjećaj sigurnosti i razumijevanja. Radimo sa raznim kreativnim tehnikama kako bi olakšali put osjećajima.

Saznaj više…

Podijeli na Facebook-u
Podijeli na Twitter-u
Podijeli na LinkedIn-u
Podijeli na Pinterestu
Pošalji na mail
Isprintaj