Upoznaj svoju unutarnju snagu (8)

Ove prekrasne radionice već su dobro uhodane i voljene od polaznika već duži niz godina. Osmišljene su kako bi kroz ležeran, ugodan, opuštajući način bile učinkovite i opustile otpore i direktnije poručile rezultat osobnog razvoja. 

U tu svrhu kombinacijom tehnika art-terapije, mindfulnessa i gestalt psihoterapije nastale su ove učinkovite radionice: 

Radionice će se održavati on-line  utorkom od 17-30-19.30.

Svaka radionica traje 1.30-2 sata ovisno o broju polaznika.
Svaka radionica je zasebna i obrađuje pojedinačnu temu, te možete izabrati kojim ćete radionicama prisustvovati, a naravno možete i cijelom ciklusu.
Na radionicama bavit ćemo se upoznavanjem sebe, svojih unutarnjih snaga i resursa, suočavanjem sa vlastitim slabostima, tjeskobom, strahovima, ljutnjom, tugom, ljubomorom i drugim teškim osjećajima, otkrit ćemo vlastitu čistu i zdravu jezgru ispod nataloženih slojeva prašine različitih emocija. Radit ćemo na stjecanju osjećaja kontrole nad sobom i preuzimanja moći nad svojim životom i svojim osjećajima i tijelom.
Suočit ćemo se sa tjelesnim simptomima i osluškivati njihove poruke. Otkrit ćemo mudrost vlastita tijela i ljubav prema sebi.

Teme:

25.1.2022.-Povezanost sa tijelom. (upoznavanje i poruke tijela-meditacija , crtanje, pokret)
1.2.2022.– Polaritetni osjećaji i put između njih. Svijet nije crno-bijelo pa tako ni osjećaji. Rad na upoznavanju vlastitih polaritetnih osjećaja (tuga-radost, moć-bespomoćnost, ljutnja-tuga…) te stvaranje kanala/mosta između njih -(likovni izričaj i pokret)
8.2.2022. Reakcija na stres-upoznavanje vlastitog načina reagiranja u stresnim situacijama te transformacija iste u primjereniju reakciju -(likovni izričaj)
15.2.2022. Upoznavanje unutarnjih povreda i obrana odnosno reakcije unutarnjeg djeteta, te upoznavanje unutarnje snage, nježnosti, utjehe, blagosti- dobre mame. Njihov dijalog i zagrljaj ( Glina ili plastelin)
22.2.2022. Negativna uvjerenja o sebi i njihova promjena u pozitivna i snažna (važna radionica za sve koji imaju manjak samopouzdanja i skloni su anksioznosti) (likovni izričaj)
1.3.2022. Izrazi svoje osjećaje (bol, tugu, ljutnju, ljubomoru, potištenost, strah) ono što te tišti i muči – suoči se i upoznaj, poslušaj poruke i ovog djela sebe (glina)
8.3.2022. Tjelesni simptomi – bilo da imate neku kroničnu bolest, anksioznost ili jednostavno osjećate bol u nekom predjelu tijela, ili osjećate da vas steže negdje, želite li upoznati taj dio tijela i osluhnuti njegove poruke, ova je radionica za vas (glina)
15.3.2022. Emocionalni protok – meditativna radionica gdje ćemo kroz meditaciju i crtež ući i proći kroz cijeli niz emocija, dozvoliti sebi kontakt i otpuštanje svake (razvijanje protočnosti i fleksibilnosti, izražavanje i otpuštanje osjećaja kroz crtež)
22.3.2022. Unutarnje potrebe, želje srca -upoznavanje pravih unutarnjih potreba i neostvarenih želja srca i postavljanje mape njihova ostvarivanja (kolaž tehnika)
29.3.2022. Kreacija autentične sebe. Ispod svih slojeva nataloženih emocija postoji naše mudro, regeneracijsko, autentično biće, upoznajmo ga, upoznajmo sebe (crtež i pokret)
Za više informacija o pojedinoj radionici i prijave na ana.bozac@gmail.com

Način rada:
Jednom tjedno nalazimo se na on-line susretu iz udobnosti vlastitog doma gdje ću vas voditi kroz opuštanje i vođene vizualizacije u vaš vlastiti unutarnji svijet gdje ćete imati priliku svaki puta doći u kontakt s određenim djelom sebe. S osjećajima prihvaćanja za sebe kreativnim tehnikama moći ćete izraziti svoje unutarnje iskustvo, te razgovorom i vođenim promišljanjima upoznati i otkriti značenja istog.
Radionice će se održavati utorkom od 17,00-19.00. Svaka radionica traje 1.30-2 sata ovisno o broju polaznika.

Cijena:
Cijena participacije po seansi je 150 kn. svaka radionica je zasebna i obrađuje pojedinačnu temu, te možete izabrati kojim ćete radionicama prisustvovati, a naravno možete i cijelom ciklusu. Ukoliko se odlučite na cijeli ciklus, imate popust od 15%, odnosno u iznosu od 1225 kn. Ukoliko želite možete platiti u ratama. Za svaku radionicu potrebno je najaviti se mailom i prethodno izvršiti uplatu na račun. E-mail za sve upite, informacije i prijave ana.bozac@gmail.com

Potrebiti materijali:
Za svaku seansu dobit ćete unaprijed mejl sa informacijama koje materijale trebate nabaviti za idući puta.
Materijali su jednostavni i dostupni svima: pastele, vodene bojice, tempere, različiti časopisi za kolaž, plastelin ili glina za modeliranje , te vaše tijelo za ples i pokret.

Vaš je zadatak prijaviti se, imati laptop ili mobitel sa dobrim zvukom i kamerom, osigurati si mir za vrijeme trajanje seanse, i materijale za koje ćete pravovremeno dobiti informaciju.