Novogodišnja radionica (3)

Novogodišnja radionica: Prelazak ( iz stare u novu godinu)

Bliži nam se kraj još jedno prevrtljive godine. Iako smo u nju ušli puni očekivanja, želja i vjere u bolje, godina je duga i donosi svašta, dovodi nas u različite situacije budi u nama ono najgore i najbolje kako bi se suočili sa sobom i napredovali, razvijali se, rasli. Nekada smo svjesni toga, većinom nismo. Smatram važnim svjesno se osvrnuti natrag, zahvaliti na svim iskustvima pa čak i onim od kojih bi najradije pobjegli, pokušati uvidjeti što su nam ta iskustva ipak donijela i čemu su nas naučila. Zahvaliti se na dobrim stvarima, pohvaliti se za sve pa i najmanje uspjehe, priznati si dobivene bitke, utješiti se zbog izgubljenih, s poštovanjem obratiti se slabostima i dijelovima sebe na kojima treba još poraditi, pozdraviti strahove,  i sa zahvalnošću primiti sve što nam je ta godina donijela. Otpustiti višak i dopustiti da sve korisno ostane a suvišno ode zajedno sa godinom. Tako pročišćene svijesti spremni smo stajati na tom pragu između starih i novih nas, između stare i nove godine i osjećati gdje smo i gdje želimo odnosno trebamo biti. Sljedeći intuitivnu potrebu, unutarnji glas otvorenih srca reći sebi da i dozvoliti si postaviti svjesnu namjeru unutarnjih potreba i ciljeva.

Radionica u trajanju od 2 sata održat će se u srijedu 29.12.2021.  u 17 sati u  on-line formatu kroz meditaciju, opuštanje i tehniku art-terapije (likovnu i plesnu, te visual board).
Sve što vam je potrebno jest udobno mirno mjesto u domu, nekoliko većih papira (A3) za slikanje, boje po želji (vodene, tempere, pastele), ljepilo, škare i stari časopisi iz kojih možete izrezivati slike.
Za prijave poslati mail na ana.bozac@gmail.com
Cijena: 150 kn
Dobrodošli!