Edukacija integrativne ekspresivne art-terapije

Na jesen  U PULI kreće nova grupa dvogodišnje edukacije integrativne ekspresivne art-terapije. Ova edukacija objedinjuje osnovne tehnike različitih škola kreativnih terapija i psihoterapijskih utjecaja kako bi pružila praktičan širokokutni  alat u radu sa različitim spektrom klijenata, uvijek potičući jačanje unutarnjih i kreativnih potencijala svake osobe, istovremeno otvarajući horizonte polaznicima (terapeutima) za daljnji profesionalni rad i osobni razvoj.

Program obuhvaća multimodalni koncept art-terapije, upoznavanje sa različitim tehnikama i modalitetima rada, učenje teorijskih postavki, koncepata, principa i procesa art-terapije, grupnih procesa, te potencijala kreativnosti i umjetnosti  kroz osobno iskustvo što će  polaznici moći primjenjivati u sklopu svojih bazičnih profesija.

Program se sastoji od 2 stupnja i sadržajno pokriva glavna područja iz art- terapije: likovnost, modeliranje u glini  i 3-d tehnike, tijelo, ples i pokret, glazbu,  dramu, transpersonalni i konstelacijski  aspekt u art-terapiji, kroz 4 glavne metode: teorijsku podlogu, tehnike i metode rada te načine primjene.

Prvi stupanj sastoji se od 10 modula  i usmjeren je na osobno iskustvo različitih tehnika i pristupa art-terapiji, pri čemu se upoznaju vlastiti procesi i osnovni principi rada u različitim modalitetima art-terapije.

Drugi stupanj sastoji se od 10 modula i usmjeren je na rad sa klijentima, učenje osnovnih pravila grupnih procesa, postavljanja setinga, uloge art-terapeuta, analize procesa i produkta,  i rada u različitim kliničkim setinzima kroz superviziju, rad s klijentima i vođenje radionica unutar edukacije. Drugi stupanj sadrži i dvije iskustvene radionice.

Program ukupno ima 20 modula, moduli se održavaju subotom i nedjeljom jednom mjesečno, cijena po modulu je 1000 kn.

Više o svemu na web stranici www.anabozac.com/edukacija ili na e-mail: ana.bozac@gmail.com

Podijeli na Facebook-u
Podijeli na Twitter-u
Podijeli na LinkedIn-u
Podijeli na Pinterestu
Pošalji na mail
Isprintaj